page_banner

Angkutan Sedeng kalawan Swab

  • Sampler Disposable: Sampler Swab Oropharyngeal

    Sampler Disposable: Sampler Swab Oropharyngeal

    Katerangan ringkes Ieu diwangun ku swab sareng tabung uji anu ngandung larutan pengawet.Disadiakeun non-steril.Utamana dipaké pikeun ngumpulkeun sampel nasal jeung neundeun transportasi déskripsi produk Utamana dipaké pikeun ujian sampel mikroba dikumpulkeun ti tikoro.Kalawan kempelan sampel alus teuing jeung kamampuhan release, éta bisa gancang adsorb renik sampel kalawan efisiensi release tinggi.swab flocked kami Fitur serat nilon nangtung pikeun ngaoptimalkeun koleksi sampel sarta élusi i ...
  • Koléksi Sampel Sedeng Angkutan Viral (Dinonaktipkeun)

    Koléksi Sampel Sedeng Angkutan Viral (Dinonaktipkeun)

    CY-A-F005-00(1mL)

    CY-A-F005-10(2mL)

    CY-A-F005-20(3mL)

    CY-A-F005-30(5mL)

    CY-A-F005-40(10mL)

    CY-A-F005-50(20mL)

    CYA-F005-60(50mL)

    CY-A-F005-70(100mL)

    Spésifikasi bungkusan: 20 porsi / kotak, 50 porsi / kotak, 100 porsi / kotak

  • Viral Angkutan Sedeng Sampel Koléksi Tube

    Viral Angkutan Sedeng Sampel Koléksi Tube

    Media Angkutan Viral, kumpulan sampel médis, tabung Virus, kit VTM, tabung sedeng angkutan viral

    CYB-F005-00(1mL)

    CYB-F005-10(2mL)

    CYB-F005-20(3mL)

    CY- B-F005-30(5mL)

    CY-B-F005-40(10mL)

    CY-B-F005-50(20mL)

    CY-B-F005-60(50mL)

    CY-B-F005-70(100mL)

    20 porsi/kotak, 50 porsi/kotak, 100 porsi/kotak