page_banner

Spésimén Koléksi Swab

  • iClean Oropharyngeal Nylon Flocked Swab Spesimen Koléksi Swab Steril Swab

    iClean Oropharyngeal Nylon Flocked Swab Spesimen Koléksi Swab Steril Swab

    Oropharyngeal Swab, flocked swab pabrik, Flocked Swab, Nasal swab

    Swab Panjang: 150±2mm

    Flocked Tip Panjang: 22mm

    Flocked Tip diaméterna: 2.8±0.2mm

    Titik putus: 78mm

    Paket: Paket Steril Individu

    Sertipikat: CE / FDA / ISO disatujuan

    OEM / ODM: Rojongan

    Kamampuhan suplai: 500,000pcs / dinten

    Inpormasi bungkusan:

    Ukuran karton: 52 * 40 * 30cm

    Jumlah / CTN: 5000pcs

    CBM: 0,0624m³

  • Rayon Tipped Swabs Sampling Steril Swab

    Rayon Tipped Swabs Sampling Steril Swab

    Perkenalan Produk: Beda sareng seueur serat buatan manusa, rayon sanés serat sintétis.Ieu mangrupakeun serat dipintal dijieunna tina pulp kai.Sarupa pisan sareng katun, rayon lemes sareng nyerep pisan, janten pilihan ekonomis pikeun seueur aplikasi anu henteu cocog pikeun katun.Hal ieu loba dipaké pikeun ngumpulkeun specimen.Sanajan dijieun tina bahan alami, prosés manufaktur ngaleungitkeun sagala komponén nu bisa ngaruksak sampel atawa ngaganggu pengiriman barang jeung / atawa ngolah.icleanhcy onl...
  • Médis Foam Sampling Swabs Disposable Sampling Swabs Steril Foam Swabs

    Médis Foam Sampling Swabs Disposable Sampling Swabs Steril Foam Swabs

    Bubuka produk: Médis kelas bolu 100PPI, dijieun dina ISO13485 sistem Certified pabrik, produk meets sarat tina sterility, produk ngabogaan lisénsi produksi, sertipikat pendaptaran, CE, FDA, produk utama urang téh swabs lisan, swabs tikoro, swabs nasal , Flocking swab, spons swab, rayon swab, poliéster serat swab, Produk bisa ngaropéa, produk poean nyaeta 1 juta lembar dikirimkeun unggal poe, sarta garis produksi bisa ngaronjat kalawan leuwih ...
  • Sikat huntu tipe oral nilon flocked tube swab Koleksi specimen swab Swab steril

    Sikat huntu tipe oral nilon flocked tube swab Koleksi specimen swab Swab steril

    Perkenalan Produk: Nasal flocked swabs kami gaduh serat nilon jejeg anu ngaoptimalkeun koleksi spésimén sareng élusi kana média transportasi.Sapuan ogé ngagaduhan titik pegat anu didamel anu ngamungkinkeun anjeun pikeun aman sareng gampang meupeuskeun iteuk swab, sareng sababaraha pilihan titik istirahat sayogi pikeun tabung anu béda.Kaunggulan Produk iClean® swab disayogikeun ku HCY dirancang sacara anatomis sareng ergonomis pikeun ngaoptimalkeun efisiensi koleksi analit target kalayan c...
  • Buccal Nylon Flocked Tube Swab Spesimen Koléksi Swab Steril Swab

    Buccal Nylon Flocked Tube Swab Spesimen Koléksi Swab Steril Swab

    Mateiral: 100% Médis Kelas Nilon

    Sterilisasi: EO

    Panjang pipah: 175mm

    Diaméter pipah: 10mm

    Panjang Swab: 145mm ± 2mm

    Flocked Tip Panjang: 22mm

    Flocked Tip diaméterna: 4.8mm ± 0.2mm

    Bungkusan: Paket steril individu

    Sertipikat: CE / FDA / ISO / TGA disatujuan

    OEM / ODM: Rojongan

    Pabrik GMP: YES

    Kamampuhan suplai: 500,000pcs / dinten

    Ukuran karton: 52 * 40 * 30cm

    Jumlah / CTN: 5000pcs

    CBM: 0,0624m³

    W./GW: 5kg/6.5kg

  • Swab sampling swab busa steril tunggal

    Swab sampling swab busa steril tunggal

    Ngaran produk: busa swab
    Pedaran produk Disposable Sampel Koléksi Busa swab
    Bahan sirah Ujung busa
    Bahan aci PP
    Panjangna 150mm
    Breakpoint Teu Bisa Pegat
    Warna bodas
    Kahirupan rak 3 taun
    Koléksi Spesimen Dimaksudkeun Paké
    Aplikasi Specimen PCR test, EIA, Virus Culture
    Hilir laboratorium diagnostik, Rumah Sakit, Pamakéan klinis
    Bungkusan pakét individu
    Sertipikat FDA didaptarkeun, CE, ISO disatujuan

  • IClean® Nasopharyngeal Nilon Flocked Swab Spesimen Koléksi Swab Médis Swab

    IClean® Nasopharyngeal Nilon Flocked Swab Spesimen Koléksi Swab Médis Swab

    Nasal swab, Throat swab, Nasopharyngeal swab, Flocking swab, 10.000 Swab/Kasus, Kualifikasi

    Spésimén tiasa dikumpulkeun ku tanaga kasehatan anu mumpuni.Tipe Tip

    100% kelas médis flocked nilon, Tip Panjang, 20 mm

    Diaméter Tip, 1,8 ± 0,2 mm, Tipe Aci, Plastik (ABS), Titik Pegatna

    Pilihan dua titik putus: 80 mm (cocok pikeun paling standar 5mL, 10mL, 12mL, 15mL tabung) 90 mm (cocog paling standar 10mL, 12mL, 15mL tabung)

  • iClean® Médis Poliéster Sampel Swab Diagnostik Test Sampling Swab

    iClean® Médis Poliéster Sampel Swab Diagnostik Test Sampling Swab

    Aplikasi: Diagnostik Sampling Swab

    1. Desain cecekelan pegatna.

    2. Breakpoint dijieun cecekelan pitulung hadé pikeun megatkeun kaluar

    3. Non-dieunakeun kalawan Frosted cecekelan tungtung

    4. ABS cecekelan (kelas médis) ergonomic & desain anatomis pikeun pamakéan nyaman jeung gampang