page_banner

Kit Koléksi spésimén

  • Sampel biologis kartu kempelan DNA kempelan ciduh kempelan getih nguji disposable kartu kempelan sampel

    Sampel biologis kartu kempelan DNA kempelan ciduh kempelan getih nguji disposable kartu kempelan sampel

    Perkenalan Produk: Kartu kempelan sampel biologis diwangun ku kartu informasi sareng kertas saringan koleksi.Prinsip tés: Matriks serat katun ngandung zat kimia khusus, anu sacara otomatis diliiskeun nalika sél direbut sareng digabungkeun sareng asam nukléat pikeun ngajaga integritas DNA dina sampel, ngajagi asam nukléat tina degradasi, sareng ngajagi aranjeunna tina nukléat, oksidan jeung sinar ultraviolét Karusakan ogé bisa nyegah tumuwuhna ...
  • Kit ékstraksi DNA manik magnét Rapid Kit Koléksi Purifikasi DNA Cekap

    Kit ékstraksi DNA manik magnét Rapid Kit Koléksi Purifikasi DNA Cekap

    CY-F006-10 (50sél preps)

    CYF006-11 (100preps-sél)

    CY-F006-12 (200preps-sél)

    CY-F006-20 (50preps-ciduh)

    CY-F006-21 (100preps-ciduh)

    CY-F006-22 (200preps-ciduh)

    Spésifikasi bungkusan:

    50 urang/kotak, 100 urang/kotak, 200 urang/kotak

  • Kit Koléksi diri DNA Test Kit Pamaké Friendly DNA Koléksi Kit

    Kit Koléksi diri DNA Test Kit Pamaké Friendly DNA Koléksi Kit

    Katerangan kit sampling (1: 1)

    1 swab sampling disposable

    1 tabung koleksi sampel (2ml, tabung ngandung solusi pelestarian)

    1 kantong mulang

    2 barcode

    formulir aplikasi tés DNA

    Katerangan kit sampling (2:2)

    2 swab sampling disposable

    2 tabung koleksi sampel (2ml, ngandung solusi pelestarian)

    1 kantong mulang

    4 barcode

    formulir aplikasi tés DNA

  • Angkutan Sedeng kalawan Swab Mikrobiologi Budaya Swab Kit

    Angkutan Sedeng kalawan Swab Mikrobiologi Budaya Swab Kit

    parentah produk

    1. Paké swab sampling langsung kerok jumlah cukup sampel, babandingan sampel pikeun solusi pelestarian nyaeta 0,0 1-0,25: 1.

    Pasang swab sampling kana tabung anu ngandung larutan pelestarian, sareng gancang aduk kira-kira 10 kali pikeun ngaleungitkeun sampel dina swab.Lajeng nyorong sirah swab sampling tina buntut jeung tighten cap

    Parameter produk

    Éta diwangun ku swab sareng tabung uji anu ngandung larutan pelestarian.Disadiakeun non-steril.

    Spésifikasi bungkusan

    25 porsi/bungkus

    500 porsi / kotak

  • Detéksi Manusa Papillomavirus (HPV) Spésimén Koléksi Kit

    Detéksi Manusa Papillomavirus (HPV) Spésimén Koléksi Kit

    Komponén pap kit dipesen sacara misah:

    Vial koleksi dumasar cair sareng 10mL cytology preservative Cytology requisition Polybag

    Alat ngumpulkeun (dua sadia): 1. Pap Koléksi Sapu Kit: Cervex-Brush bisa sampel ectocervix na endocervix dina hiji prosedur.

    Catetan: The Cervex-Brush bébas lateks.

    2. Pap Brush/Spatula Collection Kit: Cytobrush & spatula plastik dipaké pikeun ngumpulkeun sél tina endocervix jeung ectocervix masing-masing ku dua prosedur ngumpulkeun misah.

  • Sampel biologis kartu kempelan getih kempelan ciduh

    Sampel biologis kartu kempelan getih kempelan ciduh

    Kartu sampel, tes DNA, swab darah

    Kartu koleksi sampel biologis kudu ditangtayungan tina panonpoé, roasting panas, radiasi ultraviolét, formalin atawa pangleyur organik lianna, polusi cair, sarta polusi DNA turunan manusa.

    Parameter produk:

    25 lembar/bungkus (kotak)

    50 lembar/bungkus (kotak)

    100 lembar/bungkus (kotak)

    validitas produk: 3 taun

  • DNA / RNA Sampel Koléksi Kit Ciduh Koléksi Test Kit

    DNA / RNA Sampel Koléksi Kit Ciduh Koléksi Test Kit

    1. Komposisi corong kempelan, tabung kempelan sareng tutup tabung kempelan kedah bahan polipropilén;

    2.The solusi pelestarian (medium angkutan) geus disegel jeung bocor-gratis;

    3.Centrifuge tube na port kempelan ciduh ulah bocor solusi pelestarian (transportasi sedeng).

    200 sets / karton

    Ukuran karton: 52 * 40 * 30cm

    NW/GW: 6kg/7kg