page_banner

produk

Kit Koléksi diri DNA Test Kit Pamaké Friendly DNA Koléksi Kit

Katerangan pondok:

Katerangan kit sampling (1: 1)

1 swab sampling disposable

1 tabung koleksi sampel (2ml, tabung ngandung solusi pelestarian)

1 kantong mulang

2 barcode

formulir aplikasi tés DNA

Katerangan kit sampling (2:2)

2 swab sampling disposable

2 tabung koleksi sampel (2ml, ngandung solusi pelestarian)

1 kantong mulang

4 barcode

formulir aplikasi tés DNA


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Kit pangumpulan DNA tiasa dianggo pikeun uji genetik.Tujuan tina uji genetik nyaéta pikeun mikanyaho jeung nyegah dini, sangkan panyakit-panyakit anu lain kajadian teu kajadian, jarang kajadian atawa kajadian.Salaku conto, insiden tumor ganas laun-laun ningkat sareng pangaruh perlakuan anu goréng.Uji genetik nyaéta nalika awak aya dina kaayaan séhat, ngaliwatan pamariksaan cacad genetik individu anu dipendakan pikeun mendakan gén karentanan tumor ganas sareng panyakit sanés, teras penilaian kaséhatan ilmiah, sareng ngarumuskeun metode perawatan kaséhatan sareng gaya hirup anu pangsaéna, ku kituna Hindarkeun sarta nyegah lumangsungna panyakit utama ieu saloba mungkin.

Kaunggulan produk

Pikeun sampel DNA timer ngumpulkeun di imah, sadayana dina hiji sistem pikeun ngumpulkeun, angkutan stabilisasi, ékstraksi gudang DNA manusa tina sampel buccal punjul.

Pamakéan produk

Aplikasi: PCR, SNP, Genotyping, Microarrays, Next-generation Sequencing jeung sakabeh génom Sequencing jsb.

Kit Tes DNA (5)
Kit Tes DNA (6)

Parentah produk

Persiapan Entong tuang, nginum, ngaroko atanapi nyapek karét salami 30 menit sateuacan masihan conto ciduh anjeun.

1. Buka kotak, eusian formulir aplikasi, teras tempelkeun kodeu bar di luhur formulir.

2. Buka hiji kantong, tahan tungtung swab shaft.

3. Gently rub sisi kénca anjeun pipi luhur & handap 30 kali ku ujung swab, sarta muterkeun swab, teu noél huntu & tikoro Anjeun.

4. Tetep hiji tube kempelan nangtung.Leupaskeun cap, Selapkeun swab flocked tip kana tabung, sarta ngabengkokkeun swab di titik putus dibentuk dina ujung tube.

5. Piceun aci swab, sarta tutup tabung pageuh.

6. Malikan deui léngkah 2-5 pikeun ngumpulkeun spésimén lisan tina pipi katuhu.jeung eusian jeung nempelkeun kodeu bar dina kantong mulang, nempatkeun 2 tabung kempelan dina kantong.

Kit Tes DNA (9)
Kit Tes DNA (1)

1. Cuci ku cai lamun nyaimbangkeun kontak cairan jeung panonatawa kulit.ULAH dilenyepan.

2. Sarat: swab teu noél huntu atawa tikoro

3. Tightly cap tabung sanggeus kempelan, euweuh leakage.30 poévaliditas sampel DNA.

Bungkusan: 1 Set / Box

Toko sareng Kahirupan Rak

Toko: suhu roon (15-30 ℃)

Kahirupan rak: 12 bulan

Kit Tes DNA (8)

bubuka produsén

Huachenyang (Shenzhen)Technology Co., Ltd. specializes dina produksi swabs flocking, swabs tikoro, swabs lisan, swabs nasal, swabs cervical, swabs spons, tabung sampling virus, solusi pelestarian virus.Cai mibanda kaunggulan tangtu di industri.good

Urang Boga Leuwih Ti 12+ Taun Pangalaman Manufaktur di Consumables Médis

HCY nyandak kualitas produk salaku pentingna ngembangkeun perusahaan, adhering ka poko "produk-kelas munggaran, jasa-kelas munggaran" dina cara sagala-buleud, pursuing sumanget perusahaan tina "neangan bebeneran, inovasi, persatuan sarta efisiensi" .HCY organizes sakabeh proses produksi jeung jualan luyu ketat jeung ISO9001 na ISO13485 sistem manajemen, kalawan kinerja stabil sarta kualitas dipercaya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami