page_banner

Produk

  • Gampang di Imah Kakandungan Test Strips

    Gampang di Imah Kakandungan Test Strips

    Tés kakandungan di bumi ngan ukur nyandak lima menit pikeun nangtukeun naha jalma hamil ku nguji cikiihna.

    ngandung:

    - Kertas uji *50 strip (1 strip/tas)

    Sertifikasi: CE

    Bungkusan: kantong foil tunggal

  • Canine Parvovirus Ag Test Kit (koloid emas)

    Canine Parvovirus Ag Test Kit (koloid emas)

    Imunochromatography gancang pikeun deteksi antigen parvovirus canine.Sampel rectal atawa fecal ditambahkeun kana sumur tur dipindahkeun sapanjang mémbran kromatografi jeung antibodi monoklonal anti CPV koloid emas-dilabélan.Upami antigén CPV aya dina sampel, éta ngabeungkeut antibodi dina garis deteksi sareng nunjukkeun warna Burgundy.Lamun antigén CPV teu aya dina sampel, euweuh réaksi warna dihasilkeun.

  • 96 Sisir Tip Rupa Magnét Jeung Cecekelan

    96 Sisir Tip Rupa Magnét Jeung Cecekelan

    Sisir tip sareng piring sumur jero cocog pikeun ékstraksi asam nukléat dina jinis ékstrak asam nukléat anu ditangtukeun.Dina prosés ékstraksi ékspérimén itungan, ujung sisir magnét ditangtayungan tina separation cair, sarta hirup layanan rod magnét ieu berkepanjangan.Ngaliwatan gerakan luhur jeung ka handap tina sisir tip magnét, sampel bisa merata dicampurkeun, retak, digabungkeun, dikumbah jeung eluted dina réagen bead magnét pakait.Ngaliwatan gerakan ngagabung tina ujung magnét jeung sisir tip magnét, pikeun ngahontal mindahkeun jeung sékrési manik magnét jeung kompléks bahan manik-target magnét.

  • Kit Uji Antigén Virus Panleukopenia (FPV-Ag): emas koloid

    Kit Uji Antigén Virus Panleukopenia (FPV-Ag): emas koloid

    Demam ucing, ogé katelah panleukopenia ucing sareng enteritis inféksi ucing, mangrupikeun panyakit anu akut sareng inféksi pisan tina ucing.Manifestasi klinis kalebet muriang tinggi ngadadak, utah anu teu kaampeuh, diare, dehidrasi, gangguan sirkulasi, sareng turunna seukeut dina sél getih bodas.

    Virus ieu nginféksi henteu ngan ukur ucing domestik, tapi ogé felines anu sanés.Ucing sakabeh umur bisa kainféksi.Dina kalolobaan kasus, ucing di handapeun umur 1 taun rentan, kalayan tingkat inféksi saluhur 70% sareng tingkat kematian 50% -60%, kalayan tingkat kematian pangluhurna 80% dugi ka 90% dina anak ucing umur 5 bulan.Kit ieu dirancang pikeun ngadeteksi antigén microvirus feline dina tai ucing sareng utah.

  • Kit Uji Antigén Virus Canine Distemper (CDV-Ag): emas koloid

    Kit Uji Antigén Virus Canine Distemper (CDV-Ag): emas koloid

    Imunochromatography gancang pikeun deteksi antigen virus canine distemper.Sékrési panon, cairan nasal, jeung sampel ciduh ditambahkeun kana sampel Wells sarta dipindahkeun sapanjang mémbran kromatografi kalawan koloid emas-dilabélan antibodi monoklonal anti CDV.

  • Monkeypox Virus PCR Test Kit, MPV Micro-Droplet Digital PCR Test Kit

    Monkeypox Virus PCR Test Kit, MPV Micro-Droplet Digital PCR Test Kit

    Assay:Téknologi PCR digital mikro-tetesan

    Sampel:Ruam, budug, cairan lepuh, cairan pustular, getih sadayana

    Aplikasi:Uji asam nukléat individu atanapi laboratorium pikeun virus monkeypox

    waktos deteksi:50 menit

    Fitur:Sensitipitas tinggi, spésifisitas tinggi

    ngandung:96 PCS / kotak

  • Kaset Uji Rapid Antigén SARS-Cov-2 IgG/IgM

    Kaset Uji Rapid Antigén SARS-Cov-2 IgG/IgM

    Kit Uji Rapid Antigen SARS-Cov-2 mangrupikeun immunoassay in vitro.Uji ieu pikeun deteksi langsung sareng kualitatif antigen SARS-CoV-2 tina sékrési nasopharyngeal sareng spésimén sékrési oropharyngeal.

    DESKRIPSI PRODUK: Kit uji Rapid Antigen SARS-Cov-2

    Sinyal clearance: Taya sinyal noise latar tukang.

    Kinerja anu langkung saé: Sensitipitas anu sami atanapi langkung luhur dibandingkeun pesaing global.

    Tutup saringan: Hasil stabil (kurang gangguan tina eusi sareng mukosa).

    Pra-kaeusi panyangga: Gampang ngagunakeun, hasilna stabil (volume panyangga sarua unggal test).

  • Kit Uji Rapid Antigén COVID-19 (25-Pakét): Uji Swab Oropharyngeal/Nasopharyngeal

    Kit Uji Rapid Antigén COVID-19 (25-Pakét): Uji Swab Oropharyngeal/Nasopharyngeal

    Katerangan Produk Uji Rapid Antigen COVID-19 (Kromatografi Lateral) mangrupikeun metode immunochromatographic in vitro pikeun deteksi kualitatif antigén protéin nukléokapsid SARS-CoV-2 tina swab nasopharyngeal (NP) atanapi nasal (NS) jalma anu disangka COVID- 19.Réagen ieu nganggo metode sandwich antibodi ganda pikeun sacara sah ngadeteksi antigen coronavirus novel dina swab nasopharyngeal sareng oropharyngeal.Éta dirancang pikeun ngabantosan diagnosis gancang SARS-COV-2 ...
  • Sampler Disposable: Sampler Swab Oropharyngeal

    Sampler Disposable: Sampler Swab Oropharyngeal

    Katerangan ringkes Ieu diwangun ku swab sareng tabung uji anu ngandung larutan pengawet.Disadiakeun non-steril.Utamana dipaké pikeun ngumpulkeun sampel nasal jeung neundeun transportasi déskripsi produk Utamana dipaké pikeun ujian sampel mikroba dikumpulkeun ti tikoro.Kalawan kempelan sampel alus teuing jeung kamampuhan release, éta bisa gancang adsorb renik sampel kalawan efisiensi release tinggi.swab flocked kami Fitur serat nilon nangtung pikeun ngaoptimalkeun koleksi sampel sarta élusi i ...
  • iClean Oropharyngeal Nylon Flocked Swab Spesimen Koléksi Swab Steril Swab

    iClean Oropharyngeal Nylon Flocked Swab Spesimen Koléksi Swab Steril Swab

    Oropharyngeal Swab, flocked swab pabrik, Flocked Swab, Nasal swab

    Swab Panjang: 150±2mm

    Flocked Tip Panjang: 22mm

    Flocked Tip diaméterna: 2.8±0.2mm

    Titik putus: 78mm

    Paket: Paket Steril Individu

    Sertipikat: CE / FDA / ISO disatujuan

    OEM / ODM: Rojongan

    Kamampuhan suplai: 500,000pcs / dinten

    Inpormasi bungkusan:

    Ukuran karton: 52 * 40 * 30cm

    Jumlah / CTN: 5000pcs

    CBM: 0,0624m³

  • Rayon Tipped Swabs Sampling Steril Swab

    Rayon Tipped Swabs Sampling Steril Swab

    Perkenalan Produk: Beda sareng seueur serat buatan manusa, rayon sanés serat sintétis.Ieu mangrupakeun serat dipintal dijieunna tina pulp kai.Sarupa pisan sareng katun, rayon lemes sareng nyerep pisan, janten pilihan ekonomis pikeun seueur aplikasi anu henteu cocog pikeun katun.Hal ieu loba dipaké pikeun ngumpulkeun specimen.Sanajan dijieun tina bahan alami, prosés manufaktur ngaleungitkeun sagala komponén nu bisa ngaruksak sampel atawa ngaganggu pengiriman barang jeung / atawa ngolah.icleanhcy onl...
  • Médis Foam Sampling Swabs Disposable Sampling Swabs Steril Foam Swabs

    Médis Foam Sampling Swabs Disposable Sampling Swabs Steril Foam Swabs

    Bubuka produk: Médis kelas bolu 100PPI, dijieun dina ISO13485 sistem Certified pabrik, produk meets sarat tina sterility, produk ngabogaan lisénsi produksi, sertipikat pendaptaran, CE, FDA, produk utama urang téh swabs lisan, swabs tikoro, swabs nasal , Flocking swab, spons swab, rayon swab, poliéster serat swab, Produk bisa ngaropéa, produk poean nyaeta 1 juta lembar dikirimkeun unggal poe, sarta garis produksi bisa ngaronjat kalawan leuwih ...