page_banner

Warta

Prosedur jeung Pancegahan pikeun Koléksi Oropharyngeal Swab

Prosedur pikeun ngumpulkeun swab oropharyngeal

  1. Diuk tina subjek kalawan sirah tilted deui jeung sungut muka lega.
  2. Tahan létah subjek dina tempatna nganggo depressor létah, teras nganggo swab oropharyngeal pikeun nyebrang akar létah ka témbok pharyngeal posterior sareng crypt tonsillar sareng témbok gurat.
  3. sababaraha kali swabbing kalawan swab oropharyngeal 3 nepi ka 5 kali pikeun ngumpulkeun jumlah cukup sél mucosal.
  4. Easing swab oropharyngeal kaluar tina sungut, nempatkeun eta vertikal kana medium angkutan viral, megatkeun tungtung swab jeung screwing tutup tina tabung ambéh sampel teu bocor.
  5. Kirimkeun sampel oropharyngeal anu dikumpulkeun ka laboratorium pikeun diuji sagancangna.
Koléksi Oropharyngeal Swab

Pancegahan pikeun ngumpulkeun sampel oropharyngeal

  • Swab oropharyngeal kedah ditempatkeun sacara vertikal nalika nempatkeun kana medium transportasi virus pikeun ngahindarkeun kontaminasi sampel nalika swab sampling kontak sareng sungut tabung pelestarian.
  • Média angkutan virus ogé kedah ditempatkeun sacara vertikal nalika disimpen dina kotak transfer pikeun nyegah bocorna sampel.
  • Coba kirimkeun conto oropharyngeal anu dikumpulkeun ka rumah sakit atanapi laboratorium pikeun diuji dina dinten sampling.
  • Pastikeun pikeun pariksa yén spésimén sareng formulir pangiriman konsisten sateuacan ngirim sampel.Penampilan tabung sampel asam nukléat kedah ditulis sacara jelas sareng nami pasien sareng inpormasi dasar, atanapi inpormasi subjek tiasa dikaitkeun sareng tabung kempelan ku cara nyeken kodeu.
Koléksi Oropharyngeal Swab

waktos pos: Jul-22-2022