page_banner

Warta

Huachenyang Monkeypox Virus PCR Test Kit didaptarkeun ku MHRA di Inggris!

Anyar, Huachenyang Monkeypox Virus PCR Test Kit didaptarkeun ku MHRA Inggris sareng tiasa dijual di Inggris sareng nagara-nagara anu ngakuan pendaptaran MHRA Inggris.

MHRA
MHRA

MHRA - Badan Regulasi Obat sareng Produk Kaséhatan Inggris

Badan Regulasi Produk Pangobatan sareng Kaséhatan mangrupikeun lembaga pamaréntahan eksekutif di handapeun Dinas Kaséhatan Inggris pikeun mastikeun kasalametan sareng efektivitas obat sareng alat médis.Numutkeun kasapukan Brexit, sertipikasi EU CE moal deui dipikawanoh hiji-hiji.Pikeun alat médis, sertipikasi CE tiasa terus dianggo di Inggris dugi ka 30 Juni 2023, tapi perusahaan anu gaduh sertipikasi CE kedah gaduh tanggung jawab di Inggris (sarupa sareng perwakilan resmi EU) di Inggris sareng didaptarkeun ku jalma Inggris anu tanggung jawab MHRA pikeun asup ka pasar régional Inggris.Nepi ka 1 Juli 2023, moal deui diakui sertifikasi CE, produkna kedah sertifikasi UKCA.

Kanaékan Kasus Monkeypox

Ayeuna, langkung ti 31.500 kasus cacar monyét parantos dilaporkeun di 89 nagara, kalayan paningkatan anu signifikan di Inggris, Amérika Serikat, sareng Perancis.WHO ngaluarkeun peringatan tingkat pangluhurna dina 23 Juli, ngagolongkeun cacar monyét salaku Darurat Kaséhatan Umum ngeunaan Perhatian Internasional (PHEIC).

63.3

PCR Digital Monkeypox Virus PCR Test Kit

Microdrop digital PCR, salaku téhnologi PCR panganyarna, boga kaunggulan handap dibandingkeun PCR kuantitatif fluoresensi tradisional atawa PCR biasa.

  1. Spésifisitas sareng sensitipitas ningkat sacara signifikan.
  2. Indéks kuantifikasi mutlak tiasa didapet langsung tanpa ngandelkeun referensi internal sareng kurva standar.
  3. Unit microreaction mandiri sareng saling nutup, ngahindarkeun silih gangguan antara sambetan PCR sareng produk amplifikasi molekul asam nukléat anu béda, kalayan akurasi sareng réproduktifitas anu luhur.

Sampel:ruam, budug, cairan lepuh, cairan pustula, getih sadayana
waktos deteksi:50 menit

Monkeypox Virus PCR Test Kit

Huachenyang Microdrop Digital PCR Monkeypox Virus Nucleic Acid Assay Kit tiasa ngahontal wates kuantifikasi minimum 5 salinan / μl.


waktos pos: Aug-24-2022