page_banner

Warta

Kaunggulan jeung Mangpaat Foam Swabs, Sponge Swab

Huachenyang (Shenzhen) Téhnologi Co., Ltd. specializes di pabrik swabs bolu, swabs steril, swabs flocked, swabs poliéster bolu, swabs lisan, swabs nasal, swabs pharyngeal, média angkutan virus, jsb.

Médis poliéster busa swab

Busa swab disebut oge spons swab, sampling bahan sirah bolu maké 100PPI kelas médis poliéster bolu, ngagunakeun beungkeutan lem basis cai médis, ramah lingkungan.PS cecekelan kalawan ciri lalawanan irradiation, teu gampang konéng sanggeus sterilization irradiation kalawan réagen.Swab spons steril diproduksi nganggo prosés kualitas ISO13485 sareng standar kualitas YY0287 sareng tiasa dianggo di rumah sakit, laboratorium médis pihak katilu sareng tés genetik sareng perusahaan diagnostik.

Parameter tina swab bolu

sapuan busa

Kualitas swabs spons poliéster.

  • Kualitas kelas médis
  • Poliéster spons swab sirah kalayan koleksi alus teuing jeung sipat release
  • sirah sikat sampling bolu nyaman pikeun penderita
  • Bisa dipaké garing atawa kalayan media cair

Mangpaat Foam Swabs

Koléksi sél lisan, oropharyngeal sareng nasopharyngeal sampel
Pikeun ngumpulkeun sampel umum pikeun nguji sarta screening
Pikeun murangkalih, ophthalmic, perawatan Pangajaran sarta Palatihan Atikan, sareng aplikasi pharyngeal
Salaku aksésori sampling sampel dina kit diagnostik gancang
spésifikasi pakét

1 PCS / kantong;2 PCS / kantong;5pcs / kantong 10pcs / bungkus;
50 PCS / bungkus;50pcs / kotak 100pcs / kotak;1000pcs / kotak;2000 pcs/kotak
Alamat Produksi:8F & 11F, Gedong 4, 128# Shangnan East Rd, Komunitas Huangpu, Xinqiao St, Bao'an, Shenzhen, Guangdong, Cina
Kontak:0755-27393226 / 29605332 Kontak
Surélék: info@huachenyang.com


waktos pos: Jul-06-2022