page_banner

Warta

Kit pangumpulan ciduh DNA, kumaha ngagunakeun kolektor ciduh?

Alat pangumpulan ciduh DNA disebut ogé kolektor ciduh, tabung pangumpulan ciduh DNA, anu tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun DNA, virus sareng conto sanés pikeun tés salajengna.

Naon kaunggulan Kolektor Saliva DNA Huachenyang?

1. henteu aya rasa nyeri, kempelan sampel non-invasif

Nganggo kit koléksi ciduh ngamungkinkeun ngumpulkeun DNA sareng RNA non-invasif, anu gampang sareng gancang, sareng ngahindarkeun gambar getih sareng kaayaan nyeri, janten langkung merenah tibatan metode pangumpulan DNA sanés sareng ngirangan biaya ngumpulkeun DNA.

2. Gampang ngagunakeun

Produk hadir sareng petunjuk pikeun dianggo, ku kituna individu tiasa ngalengkepan koleksi sareng pelestarian ciduh sacara mandiri tanpa bantosan profésional.

3. gudang stabil tina sampel

Kit ngumpulkeun ciduh ngidinan Anjeun pikeun ngumpulkeun kualitas luhur, DNA ngahasilkeun luhur, sarta DNA dina sampel ciduh bisa disimpen stably pikeun taun dina suhu kamar, kabuktian pikeun rupa-rupa aplikasi hilir.

4. Gampang ngangkut

Labél dina tabung panyimpen ngabantosan ngarékam inpormasi pangguna sareng tabung tiasa disegel pikeun ngajaga sampel tina bocor, janten gampang diangkut.Ukuran jeung handap tabung dirancang pikeun nyocogkeun rupa-rupa parabot processing otomatis tur instrumen nguji.

Kumaha ngagunakeun kolektor ciduh?

kit ngumpulkeun ciduh
  1. Tahan létah kana akar rahang luhur atanapi handap supados langkung seueur ciduh, sareng ciduh ciduh lembut kana corong dugi volume ciduh ngahontal jangkungna skala 2 ml.
  2. Buka tutup tabung anu ngandung larutan pengawet ciduh tanpa nyentuh sungut tabung
  3. Tuang sakabéh ciduh tina corong kana corong kumpulan
  4. Simpen tabung koleksi dina posisi tegak sareng cabut corong koleksi sacara saksama ku cara muterkeunana tina tabung koleksi
  5. Screw cap dina tabung kempelan jeung balikkeun eta tibalik ka handap 5 kali pikeun ngidinan ciduh jeung pangawét pikeun pinuh ngahijikeun.

Huachenyang (Shenzhen) Téhnologi Co., Ltd.

Alamat produksi: 8F & 11F, Gedong 4, 128# Shangnan East Rd, Komunitas Huangpu, Xinqiao St, Bao'an, Shenzhen, Guangdong, Cina

Telepon: 0755-27393226 / 29605332 / 13510226636

Surélék: info@huachenyang.com


waktos pos: Jul-09-2022