page_banner

Warta

Média angkutan virus disposable HCY disatujuan ku FDA 510K

 

Anyar-anyar ieu, média angkutan virus anu tiasa dianggo anu dikembangkeun sareng diproduksi ku Huachenyang parantos nampi sertifikasi FDA 510K di Amérika Serikat pikeun pagelaran pelestarian anu saé sareng stabilitas produk anu luhur.Saatos sertifikasi CE, TGA, EUA, MDEL, MHRA, sareng ISO13485: 2016, Huachenyang parantos kéngingkeun sertifikasi FDA 510K, anu mangrupikeun sertifikasi internasional anu bergengsi.

Huachenyang cukup gagah pikeun megatkeun monopoli merek peer jeung pasar jeung tetep Pace jeung merek badag dina widang in vitro diagnostik sampling dina watesan kualifikasi jeung téhnologi.

FDA 510K

Huachenyang Disposable Virus Transport Media Tube

  • Huachenyang single-use virus transport medium of the tube body texture is PP (polipropilén), nu bisa tahan -197 ℃.hawa low teu megatkeun, sarta tekanan tinggi dina 125 ℃ suhu luhur teu deform.
  • Tutupna didamel tina PE (poliétilén dénsitas luhur), anu ngajamin kombinasi anu caket sareng awak tabung.Desain flare jero cap solves fenomena leakage cair salila transportasi.
  • Bungkusan mandiri, gampang dianggo.
  • Produsén sumber, stok dikirim dina detik.
média angkutan virus

Média angkutan virus disposable Huachenyang

Média angkutan virus disposable Huachenyang sareng swab sampling mangrupikeun komponén anu cocog pikeun ngumpulkeun sareng mindahkeun pelestarian virus COVID-19 klinis, influenza, flu burung, panyakit leungeun, suku, sareng sungut, campak, sareng conto virus sanés.Tabung média angkutan virus sareng média angkutan anu béda-béda tiasa janten jinis koleksi sampel sareng komponén angkutan anu béda, anu tiasa diterapkeun dina sababaraha skénario.


waktos pos: Aug-30-2022