page_banner

Warta

  • Média angkutan virus disposable HCY disatujuan ku FDA 510K

    Média angkutan virus disposable HCY disatujuan ku FDA 510K

    Anyar-anyar ieu, média angkutan virus anu tiasa dianggo anu dikembangkeun sareng diproduksi ku Huachenyang parantos nampi sertifikasi FDA 510K di Amérika Serikat pikeun pagelaran pelestarian anu saé sareng stabilitas produk anu luhur.Saatos CE, TGA, EUA, MDEL, MHRA, sareng ISO1348 ...
    Maca deui
  • Huachenyang Monkeypox Virus PCR Test Kit didaptarkeun ku MHRA di Inggris!

    Huachenyang Monkeypox Virus PCR Test Kit didaptarkeun ku MHRA di Inggris!

    Anyar, Huachenyang Monkeypox Virus PCR Test Kit didaptarkeun ku MHRA Inggris sareng tiasa dijual di Inggris sareng nagara-nagara anu ngakuan pendaptaran MHRA Inggris.MHRA - Ubar Inggris sareng ...
    Maca deui
  • Naha tés swab nasopharyngeal langkung akurat tibatan swab oropharyngeal?

    Naha tés swab nasopharyngeal langkung akurat tibatan swab oropharyngeal?

    Dunya aya dina pencegahan sareng kadali virus COVID-19, tés asam nukléat virus mangrupikeun salah sahiji ukuran pencegahan sareng kontrol anu penting, sareng kualitas sampel bakal langsung mangaruhan hasil tés asam nukléat.Para ahli nyebutkeun ayeuna aya tilu métode utama asam nukléat te ...
    Maca deui
  • Prosedur jeung Pancegahan pikeun Koléksi Oropharyngeal Swab

    Prosedur jeung Pancegahan pikeun Koléksi Oropharyngeal Swab

    Prosedur pikeun kempelan swab oropharyngeal Diuk tina subjek kalawan sirah tilted deui jeung sungut muka lega.Tahan létah subjek dina tempatna nganggo depressor létah, teras nganggo swab oropharyngeal pikeun nyebrang akar létah ka pharyngeal posterior w...
    Maca deui
  • Kit pangumpulan ciduh DNA, kumaha ngagunakeun kolektor ciduh?

    Kit pangumpulan ciduh DNA, kumaha ngagunakeun kolektor ciduh?

    Alat pangumpulan ciduh DNA disebut ogé kolektor ciduh, tabung pangumpulan ciduh DNA, anu tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun DNA, virus sareng conto sanés pikeun tés salajengna.Naon kaunggulan Kolektor Saliva DNA Huachenyang?1. henteu aya rasa nyeri, sampel non-invasif colle ...
    Maca deui
  • Kaunggulan jeung Mangpaat Foam Swabs, Sponge Swab

    Kaunggulan jeung Mangpaat Foam Swabs, Sponge Swab

    Huachenyang (Shenzhen) Téhnologi Co, Ltd specializes di pabrik swabs bolu, swabs steril, swabs flocked, swabs poliéster bolu, swabs lisan, swabs nasal, swabs pharyngeal, média angkutan virus, jsb Médis poliéster busa swab swab busa ogé disebut spon...
    Maca deui
  • Bahan Média Angkutan Virus, Warna Solusi Ngawétkeun

    Bahan Média Angkutan Virus, Warna Solusi Ngawétkeun

    Anjeun tiasa ningali sababaraha bédana dina média angkutan virus anu dianggo ku para ahli kasehatan nalika ngalakukeun tés asam nukléat covid-19 di daérah anu béda.Contona, warna solusi pelestarian virus béda atawa transparansi béda, jsb P...
    Maca deui
  • Covid-19 Uji Antigén Swabs, Disposable Flocked Swabs

    Covid-19 Uji Antigén Swabs, Disposable Flocked Swabs

    Uji Antigén Covid-19 sareng Swab Berkelompok Kit uji antigén Covid-19 ngandung swab sampling panggunaan tunggal steril (swab oropharyngeal berbondong-bondong atanapi swab nasal flocked), solusi ékstraksi sampel pikeun antigén Covid-19, sareng uji antigén makuta énggal. kartu réagen (colloi...
    Maca deui
  • World's 1st Monkeypox Virus Micro-droplet Digital PCR Test Kit Nampa CE Mark

    World's 1st Monkeypox Virus Micro-droplet Digital PCR Test Kit Nampa CE Mark

    Huachenyang (Shenzhen) Tech Co., Ltd nembé ngatasi téknologi anu aya hubunganana sareng ngaluncurkeun alat uji PCR digital virus monyetpox munggaran di dunya.Kit ieu, sareng kit antigen virus monkeypox (koloid emas) sareng uji antibodi virus monkeypox...
    Maca deui
  • 8 Tip Pikeun Ngaleungitkeun Roko, Ngabantosan Anjeun Nyerah Roko

    8 Tip Pikeun Ngaleungitkeun Roko, Ngabantosan Anjeun Nyerah Roko

    Roko teu ukur mangaruhan kaséhatan anjeun, tapi ogé boga dampak negatif kana jalma di sabudeureun anjeun.Ku quitting mimiti, anjeun bakal leuwih hadé bisa ngajaga diri cageur.Ninggalkeun henteu gampang, sareng anjeun ogé tiasa ngalaman réaksi mundur nalika anjeun kaluar, janten anjeun kedah nganggo aplikasi ilmiah ...
    Maca deui
  • Kumaha monkeypox dikirimkeun, gejala & pengobatan monkeypox

    Kumaha monkeypox dikirimkeun, gejala & pengobatan monkeypox

    Saatos pengumuman kasus monkeypox munggaran anu dikonfirmasi di Inggris dina 7 Mei, kasus anu dikonfirmasi atanapi disangka parantos kapanggih di sababaraha nagara, sareng tiasa aya sababaraha ranté transmisi.Cacar monyet mangrupikeun panyakit zoonotik virus anu patogénna, virus monyetpox, nyaéta R...
    Maca deui
  • Kit uji diri gancang COVID-19 Ag Huachenyang nampi sertipikat CE 2934!

    Kit uji diri gancang COVID-19 Ag Huachenyang nampi sertipikat CE 2934!

    Dina 24 Méi, kit uji diri gancang COVID-19 Ag (Colloidal Gold) anu dikembangkeun ku Huachenyang (Shenzhen) Tech Co., Ltd. dilélér sertipikat EU CE 2934.(Kusabab palaksanaan caket tina IVDR sareng kawijakan transisi, sertipikat IVDD CE pikeun produk ieu val ...
    Maca deui