page_banner

produk

Kit ékstraksi DNA manik magnét Rapid Kit Koléksi Purifikasi DNA Cekap

Katerangan pondok:

CY-F006-10 (50sél preps)

CYF006-11 (100preps-sél)

CY-F006-12 (200preps-sél)

CY-F006-20 (50preps-ciduh)

CY-F006-21 (100preps-ciduh)

CY-F006-22 (200preps-ciduh)

Spésifikasi bungkusan:

50 urang/kotak, 100 urang/kotak, 200 urang/kotak


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Kit Ekstraksi DNA Iclean nyayogikeun metode manik magnét anu gancang sareng éfisién pikeun ngamurnikeun & nimba DNA (kalebet génomik, mitokondria sareng DNA virus) tina jaringan anu dilestarikan, ciduh, cairan awak, sareng buccal, serviks, sél kulit, sél baktéri jsb.

Sampel spésimén biologis tiasa disimpen dina panyangga pelestarian ekslusif kami dugi ka 30 dinten dina suhu kamar sateuacan ngolah tanpa kaleungitan ngahasilkeun atanapi kualitas DNA (> 30 dinten upami disimpen dina kaayaan beku)

DNA génomik kualitas luhur bisa dimurnikeun dina 15 menit tanpa ékstraksi fénol / kloroform atawa présipitasi alkohol, kalawan ngahasilkeun DNA rata-rata 8 μg per swab buccal.DNA anu dimurnikeun, kalayan kira-kira 20-30 kb, cocog pikeun aplikasi hilir sapertos PCR atanapi réaksi énzimatik anu sanés.

Kaunggulan produk

Efisiensi tinggi, ékstraksi tunggal-spésifik DNA, maksimalkeun panyabutan protéin najis sareng sanyawa organik sanés dina sél.Fragmén DNA anu sasari ageung, kamurnian luhur, stabil sareng kualitasna dipercaya.

1. Téknologi basis manik magnét pikeun ngasingkeun DNA génomik tanpa butuh bahan kimia picilakaeun, sentrifugasi, atanapi manifold vakum, présipitasi fénol sareng étanol.

2.Rapid tur efisien purifikasi DNA génomik ti swabs buccal manusa dina waktu kurang ti 15 menit handap persiapan sampel sarta lysis.

3.Lisis basajan kalawan Protéinase K tanpa merlukeun sagala lysis mékanis.

4.Minimal kontaminasi jeung RNA.

5.The DNA génomik dimurnikeun mendemonstrasikan ningkat kinerja hilir dina aplikasi kaasup PCR.

6.Includes a kit dirancang pikeun ngolah otomatis tina jumlah badag sampel dina 96-sumur pelat maké robot penanganan cair.

Pamakéan produk:

Pikeun purifikasi & isolasi DNA (kaasup génomik, mitokondria, baktéri, parasit & DNA viral) tina jaringan, ciduh, cairan awak, jeung bukal, serviks, sél kulit, sél baktéri, jaringan, swab, CSF, cairan awak, sél cikiih dikumbah. .

Parentah produk

1. Sateuacan nganggo réagen ékstraksi asam nukléat

①.Mindahkeun pangleyur proteinase k kana bubuk beku-garing nu ngandung proteinase k jeung mix ogé.

②.Tambahkeun 18ml na 42ml étanol mutlak mun CY3 na CY4 model CY-F006-10 (50preps-sél) jeung CY-F006-20 (50preps-ciduh), sarta campur ogé.

③.Tambahkeun 36ml na 84ml étanol mutlak mun CY3 na CY4 model CY-F006-11 (100preps-sél) jeung CY-F006-21 (100preps-ciduh) jeung gaul ogé.

 

2. Léngkah ékstraksi swab:

①Swab kempelan garing, tambahkeun 0.6ml CY1 cair, 10ul proteinase K, aduk rata, nempatkeun eta dina incubator hawa dina 65 darajat Celsius sarta incubate pikeun 30 menit (atawa kempelan baseuh: tube centrifuge sampel ngandung swab tambah solusi pelestarian centrifuged dina 12000 rpm salila 1 menit , Tetep endapanana, piceun supernatant.Tambahkeun 0.6ml CY1 cair, 10ul proteinase k, aduk rata, nempatkeun eta dina incubator hawa dina 65 darajat Celsius sarta inkubasi salila 30 menit).

②.Cabut swab sareng centrifuge dina 12000rpm salami 1 menit.

③.Candak kaluar kabeh supernatant kana tube centrifuge anyar jeung ngalakukeun percobaan.

④.Tambahkeun 0.25ml CY2 cair, 10ul manik magnét * (shake ogé saméméh pamakéan), campur ogé pikeun 12min, nempatkeun eta dina stand magnét sarta ngantep éta nangtung pikeun 30s, sarta nyedot nepi cairanana.

⑤ Tambahkeun 0.6ml cair CY3, campur ogé pikeun 3min, nempatkeun eta dina stand magnét sarta ngantep éta nangtung pikeun 30s nyedot nepi cairanana.

⑥.Tambahkeun 0.6ml cair CY4, campur pikeun 3min, nempatkeun eta dina stand magnét sarta ngantep éta nangtung pikeun 30s, nyedot nepi cairanana.

⑦.Ulang léngkah ②⑥

⑧.Garing pikeun 10-20min dina suhu kamar, tambahkeun 50ul CY5 cair pikeun élusi, campur ogé, nempatkeun eta dina stand magnét sarta ngantep éta nangtung pikeun 30s, lajeng mindahkeun cairanana kana tube centrifuge anyar.

⑨.Ukur OD

 

3. Léngkah ékstraksi ciduh

① Centrifuge dina 12000rpm salila 1min jeung ciduh ditambah campuran pelestarian

② Simpen endapan sareng cabut supernatant

③.Tambahkeun 0.6ml CY1 cair jeung 10ul of proteinase k ka dinya, campur ogé, sarta nempatkeun eta dina incubator hawa dina 65 darajat Celsius sarta incubate pikeun 30 menit.

④ Centrifuge dina 12000rpm pikeun 1min, nyandak kaluar kabeh supernatant kana tube centrifuge anyar, tambahkeun 10ul manik magnét jeung 0.25ml CY2, campur ogé pikeun 12min, nempatkeun eta dina stand magnét sarta ngantep éta nangtung pikeun 30s nyedot kaluar cairanana.

⑤ Tambahkeun 0.6ml cair CY3, campur ogé pikeun 3min, nempatkeun eta dina stand magnét sarta ngantep éta nangtung pikeun 30s nyedot nepi cairanana.

⑥.Tambahkeun 0.6ml cair CY4, campur pikeun 3min, nempatkeun eta dina stand magnét sarta ngantep éta nangtung pikeun 30s pikeun nyedot cairanana.

⑦.Ulang deui léngkah ⑥

⑧.Garing dina suhu kamar pikeun 10-20 menit, tambahkeun 50ul cair CY5 pikeun élution, campur ogé, nempatkeun eta dina stand magnét sarta ngantep éta nangtung pikeun 30s, lajeng mindahkeun cairanana kana tube centrifuge anyar.

⑨.Ukur OD

Catetan: Upami anjeun kedah ngaleungitkeun RNA, anjeun tiasa nyiapkeun RNaseA 10mg / ml: pangleyur (10mM natrium asétat: pH5.0), kulub salami 15 menit, saluyukeun pH 7.5 sareng Tris-Hcl, sareng simpen dina -20 darajat Celsius.

Kaayaan neundeun sareng jaman validitas

1. Produkna kedah dianggo dina lingkungan anu bersih sareng higienis, ngahindarkeun polusi, sareng suhu anu cocog.

2. Simpen dina suhu kamar.Protéinase K sareng manik magnét tiasa disimpen dina 2-8 ° C kanggo waktos anu langkung lami.

3. hirup rak produk: 12 bulan

Tindakan pancegahan:

1. Produk ieu ngan dipaké pikeun diagnosis in vitro.

2. Lingkungan panyimpen sareng léngkah ékstraksi kedah leres-leres nuturkeun petunjuk dina manual.

3. Lamun manggihan yén jumlah teuing leutik salila ékstraksi, Anjeun appropriately bisa ningkatkeun ukuran sampel atawa nambahan jumlah extractions.

4. DNA nu sasari kudu seger jeung diuji dina waktu.

Catetan: Médium angkutan ieu dianggo pikeun diagnostik in vitro, sareng henteu tiasa dianggo pikeun panggunaan internal atanapi éksternal dina manusa atanapi sato.Lamun ditelan, éta bisa ngabalukarkeun insiden serius;éta ngairitasi panon jeung kulit.Lamun teu kahaja cipratan kana panon, bilas ku cai.Ieu kudu ventilated salila pamakéan.

bubuka produsén

Huachenyang (Shenzhen )Technology Co., Ltd. specializes dina produksi flocking swabs, swabs tikoro, swabs lisan, swabs nasal, swabs cervical, swabs spons, tabung sampling virus, solusi pelestarian virus.Cai mibanda kaunggulan tangtu di industri.good

Urang Boga Leuwih Ti 12+ Taun Pangalaman Manufaktur di Consumables Médis

HCY nyandak kualitas produk salaku pentingna ngembangkeun perusahaan, adhering ka poko "produk-kelas munggaran, jasa-kelas munggaran" dina cara sagala-buleud, pursuing sumanget perusahaan tina "neangan bebeneran, inovasi, persatuan sarta efisiensi" .HCY organizes sakabeh proses produksi jeung jualan luyu ketat jeung ISO9001 na ISO13485 sistem manajemen, kalawan kinerja stabil sarta kualitas dipercaya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami