page_banner

produk

iClean Oropharyngeal Nylon Flocked Swab Spesimen Koléksi Swab Steril Swab

Katerangan pondok:

Oropharyngeal Swab, flocked swab pabrik, Flocked Swab, Nasal swab

Swab Panjang: 150±2mm

Flocked Tip Panjang: 22mm

Flocked Tip diaméterna: 2.8±0.2mm

Titik putus: 78mm

Paket: Paket Steril Individu

Sertipikat: CE / FDA / ISO disatujuan

OEM / ODM: Rojongan

Kamampuhan suplai: 500,000pcs / dinten

Inpormasi bungkusan:

Ukuran karton: 52 * 40 * 30cm

Jumlah / CTN: 5000pcs

CBM: 0,0624m³


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Ieu utamana dipaké pikeun inspeksi sampel mikroba dikumpulkeun ti tikoro.Éta gaduh kamampuan koleksi sareng sékrési conto anu luar biasa, sareng tiasa gancang nyerep conto jejak kalayan efisiensi pelepasan anu luhur

swab flocked kami ciri serat nilon jejeg nu ngaoptimalkeun koleksi specimen jeung élusi kana média angkutan.Sapuan ogé ngagaduhan titik putus anu didamel anu ngamungkinkeun anjeun pikeun aman sareng gampang meupeuskeun iteuk swab, sareng sababaraha pilihan titik istirahat sayogi pikeun tabung anu béda.

Sampel anu saé nyumbangkeun seueur kana diagnostik anu akurat, sedengkeun conto anu saé dikumpulkeun ku cara ngumpulkeun sampel anu leres.iClean® swab disayogikeun ku HCY dirancang sacara anatomis sareng ergonomis pikeun ngaoptimalkeun efisiensi koleksi analit target kalayan kanyamanan pasien ningkat.

Kaunggulan produk

1. Prosés flocking proprietary optimizes kempelan jeung élusi

2. Breakpoint dijieun cecekelan pitulung hadé pikeun megatkeun kaluar

3. Non-dieunakeun kalawan Frosted cecekelan tungtung

4. ABS cecekelan (kelas médis) ergonomic & desain anatomis pikeun pamakéan nyaman jeung gampang

5. Taya serat atawa gangguan résidu napel dina kempelan

Sorotan tina swab iClean®

Dibandingkeun jeung serat swab, flocked swab ngaleupaskeun nepi ka 95% tina sampel dikumpulkeun dibandingkeun 25%.
Desain anatomis sareng ergonomis ningkatkeun kanyamanan pasien sareng koleksi spésimén.
Pelepasan sampel instan sareng spontan kana media cair.
Cocog sareng sababaraha aplikasi sapertos tés antigen gancang, EIA, tés dumasar-molekul, DFA, uji sitologi, bakteriologi, sareng budaya virologi.
cecekelan fléksibel kalawan breakpoint dijieun

Catetan: Dikumpulkeun ku profésional Podomoro atanapi sampel dikumpulkeun sorangan sabar bisa ditarima lamun sabar aya dina setting klinis luyu

Pamakéan produk

Aplikasi:Sampling Oropharyngeal

Ieu utamana dipaké pikeun inspeksi sampel mikroba dikumpulkeun ti tikoro.Éta gaduh kamampuan koleksi sareng sékrési conto anu luar biasa, sareng tiasa gancang nyerep conto jejak kalayan efisiensi pelepasan anu luhur

Métode sampling swab oropharyngeal

①.Pasen diuk heula, tuluy pasen ngadengdekkeun sirahna ka tukang, mukakeun sungutna, jeung sora ah~~.

②.The sampler ngagunakeun plat tekanan basa pikeun ngalereskeun létah sabar sarta ngagunakeun poliéster atawa kalsium alginate meuntas létah pikeun ngahontal tembok tukang tikoro jeung crypts na sidewalls of amandel.

③.Ngusap sababaraha kali 3 ~ 5 kali pikeun ngumpulkeun sél mucosal.

④.Candak swab kaluar tina sungut lalaunan, nempatkeun kana tabung sampling vertikal, megatkeun kaluar buntut swab tikoro, sarta tighten tabung sampling pikeun nyegah leakage.

⑤.send ka laboratorium pikeun inspeksi pas mungkin.

Tindakan pancegahan

1. Produk ieu cocog pikeun inspeksi sampel biologis dicokot tina rongga alam jalma umur sagala, kayaning tikoro.

2. Produk ieu mangrupa produk pamakéan hiji-waktos, punten ulah make eta sababaraha kali.

3. Sateuacan sampling, mangga pariksa naha bungkusan téh gembleng.Lamun ruksak, eureun maké éta geuwat tur ngahubungan dealer atawa produsén pikeun ngagantian.

4. Lamun réaksi alérgi lumangsung sanggeus pamakéan, mangga eureun maké éta langsung.

5. Mangga refrain ti dahar, roko, atawa nginum 30 menit saméméh sampling, ku kituna teu mangaruhan operasi sampling.

6. Mangga turutan hukum jeung peraturan lokal pikeun pembuangan.

Panyimpenan produk: Simpen dina tempat anu tiis sareng garing, disegel sareng disimpen.Ulah make dua kali, ulah hujan

Hirupna: 3 taun

Produsén Bubuka

Adhering kana prinsip "produk-kelas munggaran, layanan-kelas munggaran", Huachenyang (Shenzhen) Téhnologi Co., Ltd. nyokot kualitas produk salaku pondasi ngembangkeun perusahaan, specializes dina produksi swabs flocking, swabs tikoro, swabs lisan. , swabs nasal, swabs cervical, swabs bolu, tabung sampling virus, cairan pelestarian virus, jsb.
Kalawan leuwih ti 14 taun pangalaman manufaktur dina widang consumables médis, HCY organizes produksi jeung ngatur jualan luyu ketat kalawan ISO9001 na ISO13485 sarta ngabogaan kaunggulan tangtu di industri.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami