page_banner

produk

IClean® Nasopharyngeal Nilon Flocked Swab Spesimen Koléksi Swab Médis Swab

Katerangan pondok:

Nasal swab, Throat swab, Nasopharyngeal swab, Flocking swab, 10.000 Swab/Kasus, Kualifikasi

Spésimén tiasa dikumpulkeun ku tanaga kasehatan anu mumpuni.Tipe Tip

100% kelas médis flocked nilon, Tip Panjang, 20 mm

Diaméter Tip, 1,8 ± 0,2 mm, Tipe Aci, Plastik (ABS), Titik Pegatna

Pilihan dua titik putus: 80 mm (cocok pikeun paling standar 5mL, 10mL, 12mL, 15mL tabung) 90 mm (cocog paling standar 10mL, 12mL, 15mL tabung)


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Sapuan anu berbondong-bondong nandaan évolusi pangénggalna tina alat pangumpulan spésimén anu dianggo.Flocking nujul kana prosés nerapkeun (serat multi-panjangna) - disebut flocking - ka permukaan napel-coated nyadiakeun keur koleksi sampel ditingkatkeun.Kabéh swabs flocked gaduh kaunggulan pasti keur loba aplikasi.

Nasal flocked swab kami gaduh serat nilon jejeg anu ngaoptimalkeun koleksi spésimén sareng élusi kana média transportasi.Sapuan ogé ngagaduhan titik pegat anu didamel anu ngamungkinkeun anjeun pikeun aman sareng gampang meupeuskeun iteuk swab, sareng sababaraha pilihan titik istirahat sayogi pikeun tabung anu béda.

Sampel anu saé nyumbangkeun seueur kana diagnostik anu akurat, sedengkeun conto anu saé dikumpulkeun ku cara ngumpulkeun sampel anu leres.iClean® swab disayogikeun ku HCY dirancang sacara anatomis sareng ergonomis pikeun ngaoptimalkeun efisiensi koleksi analit target kalayan kanyamanan pasien ningkat.

Kaunggulan produk

Ningkatkeun efisiensi koleksi swab pikeun nyumponan kabutuhan konsumen akhir pikeun produk kualitas luhur

Inovatif semprot implantation téhnologi serat nilon pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi sampling tina swab sampling.Serat nilon sacara vertikal sareng merata napel kana permukaan sirah swab, anu ningkatkeun pisan ngumpulkeun sareng ngaleupaskeun efisiensi sampel sél sareng virus.Ningkatkeun sensitipitas analisis, euweuh specimen tetep, nyepetkeun prosés ngolah specimen, desain unik tina ABS rod plastik bisa pegat.Ieu cocog pikeun ngumpulkeun sampel tina rongga nasal, ubar forensik jeung virus, DNA jeung sampel lianna.

Serat nilon tegak sapertos sikat lemes pikeun ngumpulkeun langkung seueur sampel.Peta kapilér antara serat nilon ngaronjatkeun kapasitas sampel cai, sarta sampel anu ngumpul dina beungeut swab pikeun élusi gampang.

Éta gaduh kamampuan koleksi sareng sékrési sampel anu luar biasa, sareng tiasa gancang nyerep sampel leutik kalayan efisiensi anu luhur nalika dileupaskeun.Paningkatan jumlah sél target ngabantosan ningkatkeun sensitipitas tés diagnostik gancang.

Flocking swab gaduh kaunggulan atra dina sampling nasal sareng sampling mikroba, khususna dina kumpulan virus sareng DNA.

100 sarébu lingkungan purifikasi kelas, kaayaan prosés produksi ketat, produksi dina kontrol kualitas ISO13485 jeung syarat CE produk.Henteu aya DNase sareng RNase, henteu éndotoksin, henteu aya sitostatika.

Pamakéan produk

Hal ieu dianggo pikeun mariksa conto biologis tina rongga alami awak manusa, sapertos rongga irung.Kaasup SARS-CoV-2

parentah produk

Dengdekkeun sirah pasien deui teras selapkeun swab kana liang irung dugi kerah swab noél kana luar irung.

Sakali swab di tempat, muterkeun dina gerak sirkular 2 kali sarta tetep dina tempat pikeun 10-15 detik pikeun ngumpulkeun sampel optimal.

Cabut swab tina pasien sareng selapkeun tip kana medium angkutan virus anu tiasa ditampi.

Pegatkeun aci swab kana sisi tabung, sareng tutup tutupna.

Angkutan spesimen ka laboratorium tés.

Tindakan pancegahan

1 Produk ieu cocog pikeun inspeksi sampel biologis dicokot tina rongga alam jalma umur sagala, kayaning rongga nasal.

2Produk ieu mangrupikeun produk sakali-waktos, punten ulah dianggo sababaraha kali.

3 Saméméh sampling, mangga pariksa naha bungkusan téh gembleng.Lamun ruksak, eureun maké éta geuwat tur ngahubungan dealer atawa produsén pikeun ngagantian.

4 Lamun réaksi alérgi lumangsung sanggeus pamakéan, mangga eureun maké éta langsung.

5 Mangga refrain ti dahar, roko, atawa nginum 30 menit saméméh sampling, ku kituna teu mangaruhan operasi sampling.

6 Punten turutan undang-undang sareng peraturan lokal pikeun pembuangan.

Panyimpenan produk

Simpen dina tempat anu tiis sareng garing, disegel sareng disimpen.Ulah make dua kali, ulah hujan, ulah panonpoé

Hirupna: 3 taun

Perkenalan merek: iClean mangrupikeun merek Huachenyang.Utamana ngahasilkeun alat médis, produk kit diagnostik IVD, swab iclean, tabung sampling virus iClean, sareng média transportasi virus.

Bubuka supplier: Kusabab ngadegna, pabrik geus husus dina produksi swabs flocking, tikoro lisan jeung swabs Rongga nasal, swabs bolu steril.iClean mangrupikeun merek utama kami sareng merek HUACHENYANG.Kapasitas pangiriman poéan swabs bisa ngahontal 10 juta swabs per poé.Tabung sampling virus tiasa nganteurkeun 2 juta set per dinten.Kami mangrupikeun supplier top di China, sareng kakuatan produksi kami parantos ngahontal tingkat anu paling unggul di industri, sareng kami parantos nampi sistem manajemen kualitas CE, FDA, sareng ISO13485.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami