page_banner

produk

FDA Certified Prep Perawatan Kulit Bedah Swab Stick CHG Swab

Katerangan pondok:

Swab Stick, Disinfeksi swab, Clean room swab, Iodophor swab, Iodophor cotton swab

parentah produk

Lengkah 1: Kantun nyobek kantong dina kiyeu pikeun nembongkeun gagang Swab, cabut gagang sareng nerapkeun tip busa dina situs sisipan.

Step2: Pulas sareng cabut Swab tina Kantong.

Lengkah 3: Tempatkeun sisi datar busa ka handap dina daérah perawatan.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

CHG Prepping Produk kalayan formulasi 2% chlorhexidine gluconate (CHG) sareng 70 persen isopropil alkohol (IPA) persiapan kulit pasien preoperatif pikeun nyumponan syarat klinis ketat Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) pikeun Aplikasi Narkoba Anyar (NDA), maéhan langkung seueur. Baktéri ti iodophors tradisional atawa alkohol jeung eta dianggap ku loba clinicians janten narabas paling seru di antiseptics saprak povidone-iodin.

Chlorhexidine Gluconate mangrupikeun persiapan kulit antiseptik anu paling efektif, ayeuna sayogi dina téknologi swab stick anyar anu inovatif.Desain iteuk swab CHGPrep anyar nyadiakeun pamutahiran signifikan dina kinerja leuwih iteuk swab tradisional

Kaunggulan produk

Bahan katun swab iteuk leuwih kuat batan iteuk plastik biasa, sarta éta gampang ngagunakeun.

Leuwih éféktif dina ngurangan baktéri kulit ti antiseptik lianna

Némbongkeun kagiatan baktéri anu gancang & pengkuh tanpa ngairitasi kulit

Aktif dina biomaterial anu beunghar protéin

Pamakéan produk

Hal ieu dipaké pikeun nerapkeun disinféktan kana kulit, tatu mékanis sareng alat-alat tina situs bedah atanapi tusukan.

Spésifikasi produk

CHG Prep Swab Stick
CHG Prep Swab Stick

Tindakan pancegahan

①Produk ieu mangrupa produk médis pamakéan hiji-waktos, ngan pikeun pamakéan hiji-waktos;②Upami bungkusan jero produk ruksak, éta henteu tiasa dianggo langsung;

③Saatos muka bungkusan, punten nganggo pas mungkin pikeun nyegah kontaminasi.Langsung ngancurkeun atanapi buang kana kotak pembuangan profésional saatos dianggo;④Pamaké bisa milih naha ngagunakeun éta sanggeus sterilization nurutkeun tujuan;mangga nempatkeun produk ieu kaluar jangkauan sahiji barudak.

 

Produsén bubuka:

Huachenyang (Shenzhen )Technology Co., Ltd. specializes dina produksi flocking swabs, swabs tikoro, swabs lisan, swabs nasal, swabs cervical, swabs spons, tabung sampling virus, solusi pelestarian virus.Cai mibanda kaunggulan tangtu di industri.good

Urang Boga Leuwih Ti 12+ Taun Pangalaman Manufaktur di Consumables Médis

HCY nyandak kualitas produk salaku pentingna ngembangkeun perusahaan, adhering ka poko "produk-kelas munggaran, jasa-kelas munggaran" dina cara sagala-buleud, pursuing sumanget perusahaan tina "neangan bebeneran, inovasi, persatuan sarta efisiensi" .HCY organizes sakabeh proses produksi jeung jualan luyu ketat jeung ISO9001 na ISO13485 sistem manajemen, kalawan kinerja stabil sarta kualitas dipercaya.

Interprétasi hasil

ALA_6463
ALA_6465

CY-707

FDA Certified Prep Perawatan Kulit Bedah Swab Stick CHG Swab (3)
FDA Certified Prep Perawatan Kulit Bedah Swab Stick CHG Swab (4)

CY-707

ALA_645
ALA_6453

CY-707-3

IMG_0533
IMG_0542

SA-SS-4.5


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami