page_banner

Sapu Bersih

  • iClean Alkohol Swabs meresihan Foam Swab

    iClean Alkohol Swabs meresihan Foam Swab

    .100 ppi, Buka Cell Polyurethane Rectangular Foam Tipped.

    .Non Abrasive

    .Swabs kalawan 99% IPA dieusian cecekelan - cairan disimpen dina cecekelan.

    .Cairan dileupaskeun kana tip nalika gagang diperas.

    .Teu perlu pikeun wadah pangleyur kabuka "pabalatak".

    .Kelas médis kamar beresih disatujuan busa.

    .Idéal pikeun wewengkon diwatesan atawa pamakéan jasa sawah.

  • TOC beberesih Validasi Swab steril beberesih Swab TOC Analisis Swab

    TOC beberesih Validasi Swab steril beberesih Swab TOC Analisis Swab

    1. Mangga tingal parentah SOP sampling ditulis anjeun.

    2. Dip kapas swab kana solusi.

    3. Sampling aréa.

    4. Leupaskeun cap tina vial sampel.

    5. Teundeun swab katun pikeun macet ujung swab katun kana vial, sarta kiyeu némpél luhureun vial nu.Ulah noél sirah swab.

    6. Tutup tutupna.

    7. Cirian sampel.