page_banner

Antiseptik CHG Prep Swab

  • Persiapan kulit aplikator disinfeksi médis kapas swab bolu kapas swab

    Persiapan kulit aplikator disinfeksi médis kapas swab bolu kapas swab

    Perkenalan Produk: Produk Nyiapkeun CHG kalayan rumusan 2% chlorhexidine gluconate (CHG) sareng 70 persen isopropil alkohol (IPA) persiapan kulit pasien preoperatif pikeun nyumponan syarat klinis ketat Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) pikeun Aplikasi Narkoba Anyar (NDA) , maéhan leuwih baktéri ti iodophors tradisional atawa alkohol jeung eta dianggap ku loba clinicians jadi narabas paling seru di antiseptics saprak povidone-iodin.Chlorhexidine Gluconate ...
  • Busa kualitas luhur swab médis stick toc smear swab médis consumables

    Busa kualitas luhur swab médis stick toc smear swab médis consumables

    Perkenalan Produk: Produk Nyiapkeun CHG kalayan rumusan 2% chlorhexidine gluconate (CHG) sareng 70 persen isopropil alkohol (IPA) persiapan kulit pasien preoperatif pikeun nyumponan syarat klinis ketat Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) pikeun Aplikasi Narkoba Anyar (NDA) , maéhan leuwih baktéri ti iodophors tradisional atawa alkohol jeung eta dianggap ku loba clinicians jadi narabas paling seru di antiseptics saprak povidone-iodin.Chlorhexidine Gluconate ...
  • Médis Kulit Antiseptik Swabs Kulit Prep Steril CHG Prep Applicator

    Médis Kulit Antiseptik Swabs Kulit Prep Steril CHG Prep Applicator

    Perkenalan Produk: Struktur produk Kapas swab utamana diwangun ku sirah swab katun sareng iteuk swab katun.Ieu mangrupakeun alat pikeun nerapkeun ubar atawa disinféktan nalika disinfecting kulit jeung beungeut tatu.Éta henteu ngandung ubar atanapi disinféktan.Kaunggulan produk 1. Dibandingkeun jeung métode disinfection tradisional, applicator nu leuwih gancang, bisa nolak leuwih baktéri, sarta miboga éfék sterilization lila-langgeng, nu greatly ngurangan mikroba dina kulit jeung eff ...
  • Antiseptik CHG Prep Swab Aplikator Steril

    Antiseptik CHG Prep Swab Aplikator Steril

    Aplikator swab, swab steril, swab bersih

    Struktur produk Kapas swab utamana diwangun ku sirah swab kapas jeung iteuk kapas swab.Ieu mangrupakeun alat pikeun nerapkeun ubar atawa disinféktan nalika disinfecting kulit jeung beungeut tatu.Éta henteu ngandung ubar atanapi disinféktan.

  • FDA Certified Prep Perawatan Kulit Bedah Swab Stick CHG Swab

    FDA Certified Prep Perawatan Kulit Bedah Swab Stick CHG Swab

    Swab Stick, Disinfeksi swab, Clean room swab, Iodophor swab, Iodophor cotton swab

    parentah produk

    Lengkah 1: Kantun nyobek kantong dina kiyeu pikeun nembongkeun gagang Swab, cabut gagang sareng nerapkeun tip busa dina situs sisipan.

    Step2: Pulas sareng cabut Swab tina Kantong.

    Lengkah 3: Tempatkeun sisi datar busa ka handap dina daérah perawatan.