page_banner

produk

Antiseptik CHG Prep Swab Aplikator Steril

Katerangan pondok:

Aplikator swab, swab steril, swab bersih

Struktur produk Kapas swab utamana diwangun ku sirah swab kapas jeung iteuk kapas swab.Ieu mangrupakeun alat pikeun nerapkeun ubar atawa disinféktan nalika disinfecting kulit jeung beungeut tatu.Éta henteu ngandung ubar atanapi disinféktan.


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan produk

① Dibandingkeun sareng metode disinfeksi tradisional, aplikator langkung gancang, tiasa nolak langkung seueur baktéri, sareng gaduh pangaruh sterilisasi anu langkung lami, anu ngirangan mikroba dina kulit sareng sacara efektif ngirangan tingkat inféksi kusabab perdarahan.

② Aplikator ngandung komponén CHG sareng IPA.CHG miboga pungsi antibakteri kontinyu sabab bisa ngancurkeun mémbran sél baktéri sarta nyieun eta misah jadi zat precipitable.IPA bisa gancang ngancurkeun protéin sél mikroba sarta nyieun eta denatured.Sababaraha mikroorganisme nyadiakeun éfék pertahanan penting, antibakteri salila sahenteuna 48 jam.

Pamakéan produk

Hal ieu dipaké pikeun nerapkeun disinféktan kana kulit, tatu mékanis sareng alat-alat tina situs bedah atanapi tusukan.

Spésifikasi produk

spésifikasi produk:
spésifikasi produk (1)
spésifikasi produk (2)

parentah produk

1.tarik jeung cabut konci kerah ring tina cecekelan, ulah noél Pad busa

2.pencét handap pikeun ngaktipkeun sarta ngaleupaskeun solusi antisepic kana Pad busa

3.baseuhan wewengkon perlakuan ku antiseptik, maké hipu deui-na-mudik stroke

 

perawatan sarta pelestarian produk

①kahirupan rak produk: 3 taun

②Kaayaan panyimpen: swabs rangkep kudu disimpen dina ventilated, garing, kamar tiis, jauh ti sumber panas, kalawan euweuh gas corrosive, sarta jauh ti sumber seuneu.

③Metoda pangropéa sareng pangropéa produk: Produk ieu kedah tahan debu, tahan lembab, sareng tahan polusi salami neundeun sareng transportasi.

 

Perkara anu peryogi perhatian

Contraindications sarta precautions

①Produk ieu mangrupa produk médis pamakéan hiji-waktos, ngan pikeun pamakéan hiji-waktos;

②Produk teu tiasa dianggo langsung upami bungkusan batinna rusak;

③Punten nganggo éta pas-gancang saatos muka bungkusan pikeun ngahindarkeun kontaminasi.Langsung ngancurkeun atanapi buang kana kotak pembuangan profésional saatos dianggo;

④Paké kalayan ati-ati dina orok 2 bulan atanapi orok prématur.Kusabab produk ieu tiasa nyababkeun iritasi atanapi kaduruk kana kulit orok sareng murangkalih.Produk ieu mangrupikeun produk sakali-waktos, piceun langsung saatos dianggo.

⑤ teu bisa dipaké pikeun kabocoran lumbar atawa bedah meningeal

⑥Ieu teu bisa dipaké pikeun tatu muka atawa beberesih kulit rutin

⑦ teu bisa dipaké pikeun penderita anu alérgi kana CHG atanapi IPA

⑧teu bisa dipaké dina panon, ceuli, atawa cavities

Interprétasi hasil

Huachenyang (Shenzhen)Technology Co., Ltd. specializes dina produksi swabs flocking, swabs tikoro, swabs lisan, swabs nasal, swabs cervical, swabs spons, tabung sampling virus, solusi pelestarian virus.Cai mibanda kaunggulan tangtu di industri.good

Urang Boga Leuwih Ti 12+ Taun Pangalaman Manufaktur di Consumables Médis

HCY nyandak kualitas produk salaku pentingna ngembangkeun perusahaan, adhering ka poko "produk-kelas munggaran, jasa-kelas munggaran" dina cara sagala-buleud, pursuing sumanget perusahaan tina "neangan bebeneran, inovasi, persatuan sarta efisiensi" .HCY organizes sakabeh proses produksi jeung jualan luyu ketat jeung ISO9001 na ISO13485 sistem manajemen, kalawan kinerja stabil sarta kualitas dipercaya.

1 (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami