page_banner

Alat uji covid-19

  • Kaset Uji Rapid Antigén SARS-Cov-2 IgG/IgM

    Kaset Uji Rapid Antigén SARS-Cov-2 IgG/IgM

    Kit Uji Rapid Antigen SARS-Cov-2 mangrupikeun immunoassay in vitro.Uji ieu pikeun deteksi langsung sareng kualitatif antigen SARS-CoV-2 tina sékrési nasopharyngeal sareng spésimén sékrési oropharyngeal.

    DESKRIPSI PRODUK: Kit uji Rapid Antigen SARS-Cov-2

    Sinyal clearance: Taya sinyal noise latar tukang.

    Kinerja anu langkung saé: Sensitipitas anu sami atanapi langkung luhur dibandingkeun pesaing global.

    Tutup saringan: Hasil stabil (kurang gangguan tina eusi sareng mukosa).

    Pra-kaeusi panyangga: Gampang ngagunakeun, hasilna stabil (volume panyangga sarua unggal test).

  • Kit Uji Rapid Antigén COVID-19 (25-Pakét): Uji Swab Oropharyngeal/Nasopharyngeal

    Kit Uji Rapid Antigén COVID-19 (25-Pakét): Uji Swab Oropharyngeal/Nasopharyngeal

    Katerangan Produk Uji Rapid Antigen COVID-19 (Kromatografi Lateral) mangrupikeun metode immunochromatographic in vitro pikeun deteksi kualitatif antigén protéin nukléokapsid SARS-CoV-2 tina swab nasopharyngeal (NP) atanapi nasal (NS) tina individu anu disangka COVID- 19.Réagen ieu nganggo metode sandwich antibodi ganda pikeun sacara sah ngadeteksi antigen coronavirus novel dina swab nasopharyngeal sareng oropharyngeal.Éta dirancang pikeun ngabantosan diagnosis gancang SARS-COV-2 ...
  • Kit Uji Rapid Ag 2019-nCoV (25-Pakét): Uji Ciduh

    Kit Uji Rapid Ag 2019-nCoV (25-Pakét): Uji Ciduh

    Katerangan Produk Uji Antigén COVID-19 mangrupikeun metode immunochromatographic in vitro pikeun deteksi kualitatif antigén protéin nukleokapsid SARS-CoV-2 tina ciduh jalma anu disangka COVID-19.Tés ieu dugi ka laboratorium anu disertipikasi pikeun ngalaksanakeun syarat tés pajeulitna sedeng, luhur atanapi pajeulitna.Tés éta otorisasi pikeun dianggo di Point of Care (POC), nyaéta fasilitas perawatan rawat inap anu nampi sertipikat pengecualian CLIA, c...
  • Kit Uji Gancang Antigén COVID-19 (1-Pakét): Tés Swab Busa Médis

    Kit Uji Gancang Antigén COVID-19 (1-Pakét): Tés Swab Busa Médis

    Katerangan Produk Uji Rapid Antigen COVID-19 (Kromatografi Lateral) mangrupikeun metode immunochromatographic in vitro pikeun deteksi kualitatif antigén protéin nukléokapsid SARS-CoV-2 tina swab nasopharyngeal (NP) atanapi nasal (NS) tina individu anu disangka COVID- 19.Réagen ieu nganggo metode sandwich antibodi ganda pikeun sacara sah ngadeteksi antigen coronavirus novel dina swab nasopharyngeal sareng oropharyngeal.Éta dirancang pikeun ngabantosan diagnosis gancang SARS-COV-2 ...
  • Kit Uji Gancang IgG/IgM COVID-19 Kit Uji Coronavirus

    Kit Uji Gancang IgG/IgM COVID-19 Kit Uji Coronavirus

    tés covid, kit tés coronavirus, tés gancang covid, uji antigen, kit uji covid

    Inpormasi Pemesanan:CY-F006-AG25 (25 porsi/kotak)

    pamakéan produk:

    Aplikasi: Pikeun pasien anu curiga kalayan gejala, gejala hampang, atanapi bahkan tanpa gejala, ogé pikeun nguji jalma anu kontak caket sareng pasien anu katépaan sareng jalma anu aya dina kontrol karantina.

    * Ngamangpaatkeun sakabeh getih manusa, sérum, atawa plasma

    * Dipaké dina deteksi gancang, kualitatif, jeung diferensial antibodi IgG jeung IgM

    * Ngirimkeun hasil klinis antara 2 sareng 10 menit

    * Interprétasi visual hasil

    * Henteu peryogi alat khusus