page_banner

Sato Test Kit

  • Tés kakandungan

    Tés kakandungan

    Tés kakandungan di bumi ngan ukur nyandak lima menit pikeun nangtukeun naha jalma hamil ku nguji cikiihna.

    ngandung:

    - Kertas uji *50 strip (1 strip/tas)

    Sertifikasi: CE

    Bungkusan: kantong foil tunggal

  • Canine Parvovirus Ag Test Kit (koloid emas)

    Canine Parvovirus Ag Test Kit (koloid emas)

    Imunochromatography gancang pikeun deteksi antigen parvovirus canine.Sampel rectal atawa fecal ditambahkeun kana sumur tur dipindahkeun sapanjang mémbran kromatografi jeung antibodi monoclonal anti-CPV-dilabélan emas koloid.Upami antigén CPV aya dina sampel, éta ngabeungkeut antibodi dina garis deteksi sareng nunjukkeun warna Burgundy.Lamun antigén CPV teu aya dina sampel, euweuh réaksi warna dihasilkeun.

  • Kit Uji Antigén Virus Panleukopenia (FPV-Ag): emas koloid

    Kit Uji Antigén Virus Panleukopenia (FPV-Ag): emas koloid

    Demam ucing, ogé katelah panleukopenia ucing sareng enteritis inféksi ucing, mangrupikeun panyakit anu akut sareng inféksi pisan tina ucing.Manifestasi klinis kalebet muriang tinggi ngadadak, utah anu teu kaampeuh, diare, dehidrasi, gangguan sirkulasi, sareng turunna seukeut dina sél getih bodas.

    Virus ieu nginféksi henteu ngan ukur ucing domestik, tapi ogé felines anu sanés.Ucing sakabeh umur bisa kainféksi.Dina kalolobaan kasus, ucing di handapeun umur 1 taun rentan, kalayan tingkat inféksi saluhur 70% sareng tingkat kematian 50% -60%, kalayan tingkat kematian pangluhurna 80% dugi ka 90% dina anak ucing umur 5 bulan.Kit ieu dirancang pikeun ngadeteksi antigén microvirus feline dina tai ucing sareng utah.

  • Kit Uji Antigén Virus Canine Distemper (CDV-Ag): emas koloid

    Kit Uji Antigén Virus Canine Distemper (CDV-Ag): emas koloid

    Imunochromatography gancang pikeun deteksi antigen virus canine distemper.Sékrési panon, cairan nasal, jeung sampel ciduh ditambahkeun kana sampel Wells sarta dipindahkeun sapanjang mémbran kromatografi kalawan koloid emas-dilabélan antibodi monoklonal anti CDV.