page_banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shenzhen Huachenyang Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2 Juni 2008. Pausahaan boga 3 bagéan bisnis utama.Puseur operasi bisnis lokasina di Yifang Center, Kacamatan Baoan, Shenzhen, R&D jeung puseur percobaan perenahna di Kacamatan Nanshan, Shenzhen, jeung puseur manufaktur aya di Shenzhen.Xinqiao Street, Kacamatan Bao'an, Shenzhen, pausahaan nyertakeun wewengkon 15.000 méter pasagi, ngabogaan ibukota didaptarkeun 50 juta yuan, sarta ngabogaan leuwih ti 300 pagawé.Ieu mangrupakeun parusahaan dedicated ka kahiji, kadua, sarta A perusahaan tinggi-tech nasional ngahijikeun R&D, produksi jeung jualan tilu jenis produk alat médis.

Huachenyang Téhnologi komitmen pikeun ngumpulkeun sampel biologis sareng pelestarian produk médis.Éta produsén profésional anu terkenal pikeun sampling médis sareng produk pelestarian.Perusahaan ngagaduhan 52 patén-patén, 30 diantarana parantos dirobih sareng dilarapkeun ka pasar.Produk utamana dipaké dina lembaga médis kayaning nguji genetik, biopharmaceuticals, skala badag rumah sakit kelas munggaran, entry-kaluar inspeksi na quarantine, réagen diagnostik, puseur kontrol kasakit, investigations kriminal kaamanan publik, sarta idéntifikasi forensik.Pausahaan geus successively ngadegkeun hubungan koperasi alus kalawan leuwih ti 30 universitas domestik, leuwih ti 50 lembaga panalungtikan ilmiah nasional, leuwih ti 200 rumah sakit tersiér, leuwih ti 600 pencegahan kasakit jeung puseur kontrol, sarta leuwih ti 1.000 pihak katilu lembaga nguji médis pikeun genetik. nguji.

Kakuatan Urang

Produk anu dikembangkeun ku perusahaan kalebet: tabung sampling virus disposable, swab sampling disposable, swab kapas médis, cairan pelestarian sél, alat pangumpulan ciduh, média transportasi, samplers disposable, sampler tunggal, solusi pelestarian sampel, réagen ékstraksi asam nukléat, genetik. nguji réagen jeung produk lianna.

Evaluasi urang

Produk perusahaan parantos nampi China NMPA, EU CE, US FDA EUA, SGS, TUV, TGA, sertifikasi ISO13485, sareng gaduh hak ekslusif pikeun ngadaptarkeun mérek dagang sareng hak penjualan pikeun produk di sababaraha nagara.Produkna diékspor ka 120 nagara di Éropa, Amérika, Asia, sareng Wétan Tengah.Geus meunang pujian unanimous sarta pangakuan ti konsumén.

Budaya Perusahaan

Shenzhen Huachenyang Technology Co., Ltd. bakal taat kana budaya perusahaan "kualitas kahiji, inovasi milarian bebeneran, kajujuran sareng patuh hukum, sareng kerjasama win-win" kalayan prinsip "warisan inovasi sareng unggul ku téknologi", sareng narékahan pikeun ngawangun kempelan sampel biologis luhur-tungtung Cina sarta produk médis pelestarian, sarta nyieun kempelan sampel Mikrobiologi sarta patokan industri produk pelestarian!

Visi Perusahaan

Jieun unggal sampel biologis leuwih akurat tur éféktif

Budaya perusahaan

Kualitas kahiji, milarian bebeneran sareng inovasi, kajujuran sareng patuh hukum, kerjasama win-win

Tujuan perusahaan

Warisan sareng inovasi,

téhnologi meunang

Sajarah parusahaan

● Pausahaan didaptarkeun di 2008

● Suksés ngembangkeun solusi pelestarian sél swab sampling dina 2012

● Nampi pangajén CE di 2013

● Dimeunangkeun [pabrik Cina munggaran pikeun ménta sertifikasi FDA] dina 2014

● Dina 2016, urang ngawangun pabrik GMP kalawan kelas 100.000 kamar beresih jeung laboratorium, hasil ngembangkeun hiji alat ngumpulkeun ciduh, sarta ngagunakeun single-pamakéan virus sampling tube

● Dina 2017, hasil ngembangkeun kartu kempelan sampel biologis pikeun ékstraksi asam nukléat jeung réagen purifikasi

● Wewengkon pabrik bakal dilegakeun ka 15.000 méter pasagi dina taun 2020

● Hasil ngembangkeun antibodi makuta anyar sareng kit antigén dina taun 2021