Spanduk
warta
tentang Kami
X
ngeunaan

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

Kéngingkeun conto gratis sareng buku gambarGO

Huachenyang (Shenzhen) Tech Co., Ltd diadegkeun dina 2 Juni 2008. Pausahaan boga 3 bagéan bisnis utama, puseur operasi bisnis jeung puseur manufaktur lokasina di Kacamatan Baoan, Shenzhen, R&D jeung puseur percobaan perenahna di Nanshan Kacamatan, Shenzhen.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
ngeunaan

ngajalajah urangjasa utama

Hiji tim fokus kana hiji hal pikeun sakabéh kahirupan

kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

  • Produk Kami
  • Keunggulan Kami
  • Pasokan Médis Pandémik
Anjog brand dina kempelan sampel biologis jeung industri pelestarian.Make unggal sampel biologis leuwih akurat tur éféktif.

Anjog brand dina kempelan sampel biologis jeung industri pelestarian.Make unggal sampel biologis leuwih akurat tur éféktif.

HCY mangrupikeun produsén pangropéa médis swab di China.Urang ngatur sakabéh produksi jeung prosés jualan saluyu ketat jeung sistem manajemen ISO9001 na ISO13485, kalawan kinerja stabil sarta kualitas dipercaya.pabrik urang boga 15.000 méter pasagi, sarta kaluaran poéan swabs katun bisa ngahontal 5 juta.Produkna cekap sareng waktos pangiriman pondok.

HCY mangrupikeun produsén pangropéa médis swab di China.Urang ngatur sakabéh produksi jeung prosés jualan saluyu ketat jeung sistem manajemen ISO9001 na ISO13485, kalawan kinerja stabil sarta kualitas dipercaya.pabrik urang boga 15.000 méter pasagi, sarta kaluaran poéan swabs katun bisa ngahontal 5 juta.Produkna cekap sareng waktos pangiriman pondok.

Produk perusahaan parantos nampi China NMPA, EU CE, US FDA EUA, SGS, TUV, TGA, sertifikasi ISO13485, sareng gaduh hak ekslusif pikeun ngadaptarkeun mérek dagang sareng hak penjualan pikeun produk di sababaraha nagara.

Produk perusahaan parantos nampi China NMPA, EU CE, US FDA EUA, SGS, TUV, TGA, sertifikasi ISO13485, sareng gaduh hak ekslusif pikeun ngadaptarkeun mérek dagang sareng hak penjualan pikeun produk di sababaraha nagara.

  • VTM kit
  • Kit tés antibodi
  • swab nasal/oral
  • Kit réagen ékstraksi RNA
palayanan

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • 10 rébu

    10 rébu

    Kelas 100.000 GMP bengkel produksi aseptik bébas debu
  • 14

    14

    14 taun pangalaman produksi industrial
  • 70+

    70+

    Langkung ti 70 patén-patén
  • 6k+

    6k+

    Konsumén milih kami

panganyarnastudi kasus

Inquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul ..

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Média angkutan virus pakai buang HCY disatujuan...

    Média angkutan virus disposable HCY disatujuan ku FDA ...

    Anyar-anyar ieu, média angkutan virus anu disposable dikembangkeun sareng diproduksi ku Huachenyang parantos nampi sertifikasi FDA 510K di Amérika Serikat pikeun ...
    maca deui
  • Huachenyang Monkeypox Virus PCR Test Kit ieu ulang ...

    Huachenyang Monkeypox Virus PCR Test Kit kadaptar b...

    Anyar, Huachenyang Monkeypox Virus PCR Test Kit didaptarkeun ku MHRA Inggris sareng tiasa dijual di Inggris sareng nagara-nagara anu ngakuan pendaptaran MHRA Inggris....
    maca deui
  • Naha tés swab nasopharyngeal langkung akurat ...

    Naha tés swab nasopharyngeal langkung akurat tibatan atanapi ...

    Dunya aya dina pencegahan sareng kadali virus COVID-19, tés asam nukléat virus mangrupikeun salah sahiji ukuran pencegahan sareng kontrol anu penting, sareng kualitas sampel bakal langsung mangaruhan ...
    maca deui
  • Prosedur sareng Pancegahan pikeun Swa Oropharyngeal...

    Prosedur jeung Pancegahan pikeun Koléksi Oropharyngeal Swab

    Prosedur pikeun ngumpulkeun swab oropharyngeal Diuk subjek kalayan sirahna didengdekkeun deui jeung sungut muka lega.Tahan létah subjek dina tempatna nganggo dep...
    maca deui
  • Kit ngumpulkeun ciduh DNA, kumaha ngagunakeun ciduh co ...

    Kit pangumpulan ciduh DNA, kumaha ngagunakeun kolektor ciduh?

    Alat pangumpulan ciduh DNA disebut ogé kolektor ciduh, tabung pangumpulan ciduh DNA, anu tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun DNA, virus sareng conto sanés pikeun tés salajengna.
    maca deui
  • Kaunggulan jeung Mangpaat Foam Swabs, Sponge Swab

    Kaunggulan jeung Mangpaat Foam Swabs, Sponge Swab

    Huachenyang (Shenzhen) Technology Co., Ltd. specializes di pabrik swabs bolu, swabs steril, swabs flocked, swabs poliéster bolu, swabs lisan, swabs nasal, ...
    maca deui